Pubquizen en/of Speciaalbier proeven

Iedere laatste zondag van de maand is er bij de Welvaart een  Pubquiz. Iedere maand? Ja, iedere maand (hou dus hun facebookpagina in de gaten).  Zo houden ze iedereen via deze facebookpagina op de hoogte over hoe en wanneer ze mee kunnen spelen.

 

Wist je dat De Welvaart een groot assortiment aan speciaalbieren heeft?

In dit prachtige historische pand, in 1662 gebouwd als commandeurswoning in het centrum van Hollum, vind je een interieur dat het pand volledig in zijn waarde laat. En dat is ook niet zo moeilijk, want het pand wordt al sinds jaar en dag gebruikt om gasten zich welkom te laten voelen. 

De Welvaart is een herberg en hotel geweest en sinds de TweedeWereldoorlog deed het pand dienst als café.

Binnen is nu gewerkt met allerlei natuurlijke kleuren en materialen, waardoor het niet onnodig gemoderniseerd lijkt. Waan je weer in het café van net na de oorlog, maar dan met de luxe van nu. De sfeer is gemoedelijk en het personeel vriendelijk en ontspannen. Je zult nooit het gevoel hebben dat je teveel bent, nee, eerder het gevoel dat je niet meer naar huis wilt. En dat hoeft gelukkig ook niet, want bij de Welvaart kunt u ook overnachten.

Met behulp van lokale producten is er een gepaste menukaart voor iedereen gemaakt.

Op ieder moment van de dag kan er genoten worden van de Amelander producten en de uitgebreide speciaal bierkaart.

Kennis maken met de wereld van bier in een gezellig café?  Bij De Welvaart geven ze bierproeverijen voor groepen en  high beers voor kleinere gezelschappen. Altijd al willen weten wat de achtergrond is van deze bieren, waarom er verschillende type glazen zijn en natuurlijk wat de verschillende smaken zijn? Vraag het aan onze heuse biersommelier! Een man met liefde voor bier (en Ameland!). Voor speciale gelegenheden kunnen we onze proeverij uiteraard ook samen met u afstemmen.

Voor meer informatie 

( over eten, overnachten, Pubquizen en speciaalbiertjes)

De Welvaart
Burenlaan 4
9161AK Hollum

Telefoon: : 0519 724 968 (bereikbaar tijdens de openingstijden)

Website: www.dewelvaartameland.nl

Waardering Tripadvisor: klik hier


Onze Tip/favoriet voor twee vakantiehuizen ( wat is jullie tip/favoriet?) 

1 - vakantiehuis ONDER DE PANNEN  in Hollum

Hoe was jullie verblijf op Ameland?

Rating: 3.6818181818182 sterren
44 stemmen