Webcams op Ameland

Op deze pagina staan alle Webcams die op dit moment operationeel zijn. Tevens worden er een paar mogelijkheden gegeven die beelden geven van Ameland zonder webcams

Vervallen webcams:

Als je wilt dat deze webcams weer terugkomen kun je natuurlijk navragen wanneer een eventueel herstel van deze webcams gepland zijn:

klik dan hier

Reactie 1 : Land en Zeezicht wil geen webcam-verbinding meer maken voor haar klanten het zou teveel bandbreedte (lees onnodige kosten) opleveren  per maand. En waarom zou je wat extra's willen doen voor je klanten (Amelandgangers)

Reactie 2 : ik heb op aandringen van jullie ook een verzoek neergelegd bij Wagenborg en KleinVaarWater om de vervallen webcams   opnieuw te installeren. We hopen dat ze hier gehoor aangeven.  Tot op heden wil Wagenborg hier geen gehoor aangeven  KleinVaarwater wil vooralsnog het e.e.a. uitzoeken en staat er open voor herinstallatie van de Webcam.

 

 

Heelhollandkijkt.nl is de leverancier die de beste en meeste camera's heeft geplaatst op Ameland (en ver daar buiten!!!) deze webcams laten wij hier zien. Deze webcams zijn ook te bekijken op de televisie. Iedere dag kan je hiervan enkele voorbeelden bekijken in het nieuws programma van  SBS-6  "Hart van Nederland" . In dit programma zie je webcamera's die in Nederland door o.a. Heelhollandkijkt.nl zijn geplaatst

 

Het zou mooi zijn als de camera's in Holwerd en bij het Strandhotel Buren aan Zee  weer aangezet zouden worden of dat er bijvoorbeeld  op de vuurtoren in alle windrichtingen een camera zou kunnen hangen zodat Amelandgangers (overal in de wereld) een heel mooi overzicht zou krijgen van die mooiste stukje buitenland in Nederland. 

Weet je nog een paar webcams geef die dan even aan ons door via het gastenboek of onderstaande commentaar......................  alvast bedankt!

wat vinden jullie van deze webcam-activiteiten?

Rating: 3.9512195121951 sterren
41 stemmen