Webcams op Ameland

Op deze pagina staan alle Webcams die op dit moment operationeel zijn. Tevens worden er een paar mogelijkheden gegeven die beelden geven van Ameland zonder webcams

Vervallen webcams:

 

De webcam van Restaurant Land en Zeezicht richting aankomst/afvaart wagenborg boten

Als je wilt dat deze webcam'  weer terugkomt kan je natuurlijk eens navragen bij de eigenaar wanneer een eventueel herstel van deze webcam gepland is.

 

Restaurant Land en Zeezicht

Reactie van Rest. Land en Zeezicht : Men wil geen webcam-verbinding meer maken voor haar klanten want het zou teveel bandbreedte (lees onnodige kosten) opleveren. En waarom zou je wat extra's willen doen voor je klanten (Amelandgangers).

Ik heb op aandringen van jullie ook een verzoek neergelegd bij Wagenborg  om de vervallen webcam opnieuw te installeren. We hopen natuurlijk dat ze hier gehoor aan zullen gaan geven. 

Tot op heden hebben Wagenborg  en Rest. Land en Zeezicht hier op gereageerd

Wagenborg  had wel een camera staan (in Nes) die af en toe "ververst" moest worden. Op dit moment is er geen werkbare camera meer

Vinden jullie het wenselijk dat de "oude webcamera" weer geactiveerd gaat worden ?

Bekijk resultaten
Rating: 4.1612903225806 sterren
31 stemmen

Ameland Camera's op de  TV !

 

Heelhollandkijkt.nl is de leverancier die de beste en meeste camera's heeft geplaatst op Ameland (en ver daar buiten!!!) deze webcams laten wij hier zien. Deze webcams zijn ook te bekijken op de televisie. Iedere dag kan je hiervan enkele voorbeelden bekijken in het nieuws programma van  SBS-6  "Hart van Nederland" . In dit programma zie je webcamera's die in Nederland door o.a. Heelhollandkijkt.nl zijn geplaatst net als de meeste  camera's op Ameland

 

Het zou mooi zijn als de camera's in Holwerd en bij het Strandhotel Buren aan Zee  weer aangezet zouden worden of dat er bijvoorbeeld  op de vuurtoren in alle windrichtingen een camera zou kunnen hangen zodat Amelandgangers (overal in de wereld) een heel mooi overzicht zou krijgen van die mooiste stukje buitenland in Nederland. 

Weet je nog een paar webcams geef die dan even aan ons door via het gastenboek of onderstaande commentaar......................  alvast bedankt!

wat vinden jullie van deze webcam-activiteiten?

Rating: 4.2168674698795 sterren
83 stemmen