Webcams op Ameland

Op deze pagina staan alle Webcams die op dit moment operationeel zijn. Tevens worden er een paar mogelijkheden gegeven die beelden geven van Ameland zonder webcams

Vervallen webcams:

Als je wilt dat deze webcams weer terugkomen kun je natuurlijk navragen wanneer een eventueel herstel van deze webcams gepland zijn:

klik dan hier

Reactie 1 : Land en Zeezicht wil geen webcam-verbinding meer maken voor haar klanten het zou teveel bandbreedte (lees onnodige kosten) opleveren  per maand. En waarom zou je wat extra's willen doen voor je klanten (Amelandgangers)

Reactie 2 : ik heb op aandringen van jullie ook een verzoek neer gelegd bij Wagenborg en KleinVaarWater om de vervallen webcams   opnieuw te installeren. We hopen dat ze hier gehoor aan geven.  Tot op heden wil Wagenborg hier geen gehoor aangeven  KleinVaarwater wil vooralsnog het e.e.a. uitzoeken en staat er open voor herinstallatie van de Webcam.

Het zou mooi zijn als de camera's in Holwerd en bij het Strandhotel Buren aan Zee  weer aangezet zouden worden of dat er bijvoorbeeld  op de vuurtoren in alle windrichtingen een camera zou kunnen hangen zodat Amelandgangers (overal in de wereld) een heel mooi overzicht zou krijgen van die mooiste stukje buitenland in Nederland. 

Weet je nog een paar webcams geef die dan even aan ons door via het gastenboek of onderstaande commentaar......................  alvast bedankt!

wat vinden jullie van deze webcam-activiteiten?

Rating: 3.9210526315789 sterren
38 stemmen