Ameland Nieuws

Het Persbureau van Ameland

 

 klik hier voor het persbureau van Ameland

 

 

Voor al het nieuws van uw lievelingseiland

U woont op het eiland, hebt er een tweede huis of komt er graag voor een weekend of lange vakantie. Natuurlijk wilt u dan op de hoogte blijven van de actualiteit van Ameland. Persbureau Ameland verzorgt het voor u. Hieronder leest u de 5 W's van het persbureau, ter kennismaking.

Wie
Persbureau Ameland werd in 2004 op het Waddeneiland gevestigd, door Jeanet de Jong, die al vanaf 1987 als correspondent Ameland actief was. Het persbureau voorziet sindsdien de lokale en regionale media van Ameland nieuws, exploiteert De online Krant van Ameland, Ameland Pers uitgeverij en Ameland Extra. Persbureau Ameland werkt samen met freelance tekstschrijvers, fotografen, ontwerpers en drukkerijen.

Wat
Persbureau Ameland ondersteunt bedrijven en organisaties bij de samenstelling van persberichten, nieuwsbrieven, websiteteksten, brochures, boeken, kranten en videopresentaties. Persbureau Ameland is tevens agent van Grafische Industrie De Marne.

Waar
Persbureau Ameland is vooral actief op Ameland en heeft oog voor het nieuws in het hele waddengebied. Amelander onderwerpen die buiten de regio spelen worden meegenomen.

Wanneer
Persbureau Ameland is dagelijks bereikbaar op Westerlaan 8 in Hollum of via telefoon, twitter, skype en e-mail.

Waarom
Persbureau Ameland zit bovenop haar onderwerpen; betrokken en met gepaste afstand.

(bron: Het Persbureau van Ameland)

 

 

 

De Internet Krant van Ameland

 

 

Het digitale nieuwsorgaan van het eiland

Persbureau Ameland is de hofleverancier van De Internet Krant van Ameland, de digitale voortzetting van de papieren krant.

Correspondenten en Tipgevers
Bent u een eilander of eilandliefhebber die regelmatig een bijdrage wil leveren aan de digitale krant? Hebt u informatie over sport, kunst, musea, strand, natuur, onderwijs, muziek, KNRM, kerkdiensten en kerken of over nog andere zaken die met Ameland en de wadden te maken hebben? Dan is Persbureau Ameland op zoek naar u en blij met u als tipgever of informatiedoorspeler van De Krant van Ameland. Neem dan nu contact op via de mail of bel ons op nummer 06 23 218 213.

Foto's
De Internet Krant van Ameland plaatst graag foto's van haar lezers. Hebt u een mooie foto gemaakt, stuur die dan op naar info@persbureau-ameland.nl

Nieuws
Al het nieuws van uit De Krant van Ameland vindt u in het nieuwsarchief van deze website. Dat archief gaat terug tot 2004 en groeit dagelijks aan de voorkant met actueel Ameland nieuws.

(bron: De Internet Krant van Ameland)

 

 

onderstaand nog een aantal nieuws websites voor en over Ameland

Moeten hier nog meer nieuws websites aan toegevoegd worden?

Rating: 3.9583333333333 sterren
24 stemmen