Sportief en actief

Ameland biedt volop mogelijkheid voor sportieve (strand)activiteiten. De volgende activiteiten zijn zodanig aangepast dat ook mensen met een beperking hier gebruik van kunnen maken. 

Strandzeilen
Ameland Adventure heeft speciaal voor mensen met een beperking de duobuggy aangeschaft. Hierdoor kan onder begeleiding worden deelgenomen aan deze activiteit. Let er wel op dat er tijdig wordt gereserveerd om teleurstelling te voorkomen.

Boogschieten
Ameland Adventure biedt boogschieten aan. Heb je een beperking en wil je hier graag aan meedoen, informeer dan bij Ameland Adventure voor ophaal- en brengmogelijkheden. 

Golfen

www.golfbaanameland.nl

De golfbaan wordt geëxploiteerd door Stichting Golfbaan Ameland en heeft een website waar men de benodigde informatie kan vinden als je wilt golfen. Dat kan door ervaren golfers op de 9 holes wedstrijdbaan maar we hebben ook een Korte golfbaan waar iedereen mag golfen ook zonder ervaring of NGF-baanpermissie.

Regelmatig worden er wedstrijden door de golfvereniging georganiseerd waar gastspelers welkom zijn.

 

Raften
Altijd al eens willen raften tegen de branding in? Ameland Adventure biedt het raften nu ook aan voor mensen met een beperking, dit gebeurt onder begeleiding. 

Speciaal voor mensen met een beperking kan er voor vervoer van en naar de locatie op het strand worden gezorgd. Vraag hiernaar tijdens het maken van een reservering bij de balie van VVV Ameland.

Midgetgolf

Indoor Avonturengolf Ameland

Rating: 4.2857142857143 sterren
7 stemmen